Rhythm of Life och entusiasm

Idag träffar vi P&MM, eventbolaget som vann tre prestigefyllda priser i en internationell tävling om konferenser för deras arbete med vårt Europakonvent i Amsterdam för några år sedan. Det är vårt sista möte inför årets första regionala konvent, som äger rum i Paris den 16 maj.

Årets konvent kommer att bli de mest fartfyllda och roliga någonsin. Rhythm of Life kommer att vara en minnesvärd upplevelse, fylld med inspiration och livsglädje, något jag tycker verkar behövas i stora doser idag. Om du har den minsta fundering på att delta i Köpenhamn 29 augusti, boka redan nu. Och om du tvekar kring om det kommer att vara värt det, boka redan nu. Det jag definitivt kan säga är att du inte kommer att ångra dig. När du väl är där på plats på Bella Center lördagen den 29 augusti, så kommer du att inse inom den första timmen att du fattade rätt beslut.

Det kommer att blir full fart från början till slut!

Dessutom blir det tillfälle att fira våra framgångar med Nutri5-lanseringen. Nu är det bara dagar kvar innan produkten är tillgänglig för autoship. Förlanseringen med 12-pack har gått kanonbra. Grannarna i Finland har satt speciellt hög fart och är tvåa i Europa än så länge på Nutri5-volym efter Tyskland!

Ett annat land som jag vill nämna är Belgien. Ett exempel på hur det räcker med en enda person som fattar ett beslut för att påverka omsättningen i ett helt land på ett remarkabelt sätt. Belgien växer med ca 100 % på årsbasis mot förra året. Förra månade slog de till och med Österrike och Sverige i omsättning. Detta tack vare att Jean-Luc Griffet satt fart. Han gör inget udda, men han gör det med entusiasm och han gör det enkelt. Det som kanske är udda är just att han håller det enkelt och blandar inte in några konstigheter. Inga teorier och hemligheter. Bara ren, mänsklig kontakt. Lyssna, hjälpa, inspirera, berätta med passion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0