Välkommen till Nikken Nikki!

Tack för att du besöker den svenska Nikkenjournalen - direkt från vårt Europakontor i Milton Keynes. Här kommer du att kunna följa vad som händer bakom "kulisserna" (vilka kulisser?) när vi jobbar vidare med att skapa fler välbefinnandehem runt om i Europa. Du får läsa om utmaningar, intressanta händelser och kanske om dig själv! Ibland bjuder jag in en gästbloggare att göra ett inlägg. Du kan t ex se fram emot träningstips från vår European Business Training Manager Sven Cirnski. Som för övrigt precis skrivit en kanonbra artikel men vi kanske släpper den som en audiofil istället för text.

Sprid gärna adressen till Nikken Nikki-bloggen till alla konsulenter i din organisation - så ni alla har tillgång till denna informella men förhoppningsvis värdefulla nyhetskanal.

Nu är det dags för Nutri5-lansering!

Efter många månader av hårt arbete, noggranna analyser, funderingar och diskussioner med ledare runt om i Europa så är det äntligen dags. Nästa vecka släpper vi Nutri5 för våra konsulenter att handla i 12-pack för att kunna förbereda sig för lanseringstillfällen under maj månad, då den officiella lanseringen sker. Som alltid - håll det enkelt. Prata med folk och när du får chansen, ställ en ENKEL fråga. Berätta att du har en verksamhet där du är med och lanserar en världsnyhet, en produkt som är helt naturlig och ofarlig, och löser klimakterieproblemet. Vem känner du som skulle kunna vara intresserad? För mer tips, logga in på Info on Demand där du hittar filer, bl a en inspelad intervju med Oddmund Berger om att sälja Nutri5.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0