Dags igen...

Oj vad tiden sprang iväg medan jag inte uppdaterade bloggen. En påminnelse om hur lätt det är att komma ur vanemässiga beteenden. Det är världens enklaste sak att hålla att hålla en blogg uppdaterad. Det tar bara några minuter och behöver inte göras varje dag. Ändå blir det så lätt ogjort. Varför?

Precis samma anledning som när vi struntar i att göra vilka nyttiga och fördelaktiga aktiviteter som helst. Orsaken till varför det blir ogjort är egentligen irrelevant. Bara få det gjort! Ring det där telefonsamtalet. Städa upp i den där garderoben. Läs den där boken. Sälj den där produkten du har haft liggande där hemma för länge. Gör det. Hela ditt liv tar ett stort kliv framåt när du gör det. Attityden "Just do it" är avgörande. Bara gör det. Gör det. Gör det nu.

Beställ biljetterna till kongressen i Darmstadt. Vinn resan till Cancun. Delta i HBM. Gå Silver. Gå Platina. Gå Royal Diamond.

Mer om resan till Mexiko här. (Globala regler, observera att det finns tilläggsregler för att vinna resepaket från europa inklusive extra hotellnätter.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0